fbpx

Diamond Detox II Retreat

Bli med meg på en 5-dagers transformerende og overlegen detox retreat!

Diamond Detox er et retreat-konsept utviklet av Mariagården retreatsenter, og ledet av rawfood dronningen Trine Berge de siste årene. I år lanserer Mariagården Diamond Detox level II og ledes av meg og Indigo Yubari. Dette er en detoxopplevelse som går mer grundigere til verks enn andre detox-retreats som ofte bare fokuserer på plantebasert mat eller juicerensing.

I løpet av retreaten renser vi både tarm og lever ved hjelp av urter og spesifikke tilskudd basert på detox-protokoller som jeg har utviklet. Vi har fokus på å rense ut gammelt plakk fra tarmveggene og som blokkerer tarmen fra å fungere optimalt og absorbere næringsstoffer fra maten som man spiser. Leveren støttes i sin prosess med å rense ut giftstoffer, samtidig som den regenereres og repareres ved hjelp av en rekke urter som jobber synergetisk for at dette organet skal gjøre sin viktige oppgave optimalt.  Resultatet er en renere tarm som fungerer smidigere og med et bedre miljø for de gode tarmbakteriene å blomstre.

2018-09-04T12:52:30+00:00February 10th, 2018|Detox, Retreat, Uncategorized|Comments Off on Diamond Detox II Retreat