fbpx

Symptomer på parasitter

Parasitter betraktes som “den store imitatoren” siden parasittiske infeksjoner kan overlappe og etterligne mange ulike helsetilstander og -plager med de samme symptomene. En bevegelse av blant annet funksjonell medisinske utøvere og leger som også inspireres av østlig tradisjonell medisin, snakker om at parasitter kan være den skjulte årsaken til mange sykdommer og helseproblemer i dag – spesielt i tilfeller der man ikke har klart å finne roten til pasientens problemer.

Parasitter er opportunistiske organismer som ligger latente og venter på en mulighet for å infisere verten. Definisjonen på en parasitt er en organisme som lever inni en vert-organisme og overlever ved å stjele næringen fra verten. Et tegn som kan indikere at man har plukket med seg en parasitt, er hvis du ble syk på utenlandsreise. Man kan imidlertid også få parasitter i de utviklede delene av verden, og kilder som dyr og barn kan være asymptomatiske bærere.

2018-10-02T20:15:38+00:00October 2nd, 2018|Parasitter|0 Comments

Leave A Comment