fbpx
DIAMOND DETOX II RETREAT2018-05-15T11:01:54+00:00

Diamond Detox II Retreat

Bli med meg på en 5-dagers transformerende og styrkende detox retreat!

Diamond Detox Level II vil vi sørge for at kroppen din virkelig får en ren og frisk start slik at du kan ta helsen din til blomstrende nye høyder med et solid fundament i bunn!

Diamond Detox Level II er en styrkende kur som du vil takke deg selv for i lang tid fremover. Bli med meg og Indigo Yubari på en unik detoxopplevelse på idylliske og naturrike Villa Botanico (tidligere Mariagården) – et etablert og kjent retreatsenter anerkjent av blant annet VG, D2, ELLE og Camilla Pihl.

Dette er en detoxopplevelse som går grundigere til verks enn andre detoxkurer, som ofte bare baseres på plantebasert mat eller juicerensing. 5 dagers retreat, og et 9 dagers komplett hjemmeprogram med urter, holistiske detoxprotokoller og fysisk- og mental trening.

Rens tarm og lever

I løpet av retreatet renser vi livsviktige organer som tarm og lever skånsomt ved hjelp av effektive urter og spesifikke tilskudd basert på detox-protokoller som jeg har utviklet over flere år. Vi har fokus på å rense ut årevis med gammelt tarmplakk fra tarmveggene, og som kan blokkere tarmen fra å fungere optimalt og absorbere næringsstoffene fra maten som vi spiser. Leveren støttes i sin prosess med å filtrere og rense ut giftstoffer, samtidig som den regenereres og repareres ved hjelp av en rekke urter som jobber synergetisk for at dette organet skal gjøre sin viktige oppgave optimalt.

Resultatet er en renere tarm som fungerer smidigere og med et bedre miljø for de gode tarmbakteriene. Leveren optimaliseres, noe som kan resultere i finere hud, bedre fordøyelse, vektreduksjon og mer energi.

Samtidig har vi også fokus på å balansere hormoner og binyrer gjennom bruk av støttende urter og supermat, slik at du kan oppleve et mer stabilt humør, økt velvære og robusthet i møte med stress.

Daglig yoga, bevegelsestrening og meditasjon hjelper med avgiftningsprosessen og gir styrke. Nyt plantebaserte og fargerike matopplevelser som bistår i avgiftningen.

Diamond Detox er et retreat-konsept utviklet av VillaBotanico, tidligere Mariagården, retreatsenter, og ledet av rawfood-dronningen Trine Berge de siste årene. I år lanserer VillaBotanico Diamond Detox level II og ledes av meg og Movement Initiator & PT Indigo Yubari.

Meld deg på!