fbpx
OM2018-09-20T19:55:15+00:00

Om

Jeg driver Detox.no, og er skaperen av parasittrensen ParaTox. Jeg er ninja i dyp-detox og helhetlig helse, med base i Norge.

Jeg anser livskraften som fins i planter å være det mest magiske som eksisterer.

Personlig er jeg en biohacking helse-nerd, med en hær av urter som hovedallierte. Jeg elsker å oppdage nye måter jeg kan optimalisere min fysiske og mentale helse! Og når jeg ikke står og rører rundt i heksegryta, så er jeg livsnyter av rang.

Litt om Annikens Historie

Anniken var selv alvorlig kronisk syk i mange år med funksjonshemmende grad av Myalgisk Encefalopati (M.E./CFS) og Nevroborreliose (Lyme disease).

“Jeg var kronisk syk i mange år, og var ikke sikker på om jeg kom til å overleve.” Anniken fortsetter: “Etter talløse legebesøk rundt i verden og hestedoser med farmasøytiske medisiner over lengre tid, ble symptomene mine bare verre og kroppen sykere.” Under denne tiden vokste det frem et driv, nesten en besettelse etter å forstå det komplekse sykdomsbildet som hun hadde blitt forespeilet av en rekke leger.. “Jeg brukte all min energi på å snakke med spesialister, lese og studere alt som kunne være av relevanse for å nå mitt mål om å fungere som et “helt” menneske igjen,” forteller hun mens hun stirrer ut i luften. Hun løfter blikket mens hun trekker pusten, før hun bestemt sier: “Hadde det ikke vært for min nysgjerrighet for urteplanter og deres helende kjemiske strukturer, hadde jeg sannsynligvis ikke sittet her nå.”
“Urter og detox reddet ikke bare livet mitt – det har transformert den generelle helsen min langt forbi hva jeg kunne ha drømt om!”

I dag lever Anniken et friskt og aktivt liv, hvor bevissthet rundt mat og urter som medisin, fysisk trening og selvutvikling er de tre viktigste pilarene hennes i den daglig dansen mot optimal helse og velvære. Hun jobber fulltid med å coache andre mennesker til økt vitalitet og helse gjennom kostholdsveiledning, helseoptimalisering med urter, og skreddersydde detox-protokoller som hun har utviklet over en årrekke.

Detox Coaching

Hva kan jeg hjelpe deg med?