fbpx
Overvinn kronisk sykdom2018-06-07T13:13:38+00:00

Plan 2: Overvinn Kronisk Sykdom

Føler du deg rådløs, forvirret eller oppgitt i prosessen med å finne ut av helseplagene dine?

Har du vanskeligheter med å prøve og håndtere alle de nødvendige brikkene for å bli friskere eller helbrede? Trenger du litt ekstra veiledning eller hjelp med å finne ut av hva som kan forårsake symptomer som ikke vil forsvinne? Kanskje har du gått fra lege til lege og ingen kan finne ut hva som er galt? Ønsker du å komme til bunns i helseplagene dine men vet ikke hvor du skal begynne?

Føler du at legeavtaler er forhastede, og at du ikke får den oppmerksomheten du trenger? Har du vanskeligheter med å implementere nye protokoller, behandlinger eller helseprogrammer?

Dette er alle vanlige utfordringer som mennesker med kronisk sykdom kan møte på. Den gode nyheten er at jeg kan hjelpe deg!

Å helbrede fra kronisk sykdom har mange lag, og ofte har ikke legene våre nok tid til å virkelig jobbe med oss i dybden ​​for å avdekke hvert lag. Det er opp til oss å oppdage hva ellers er medvirkende komponenter for vår situasjon og hvordan vi kan fikse det. Det kan være svært gunstig å jobbe med en helsecoach som har vært på denne reisen og utforsket de fleste av disse veiene selv, og kan hjelpe deg å navigere veien videre.

Denne kroniske sykdomspakken er spesielt utviklet med tanke på å støtte deg som helbreder fra ME/CFS, Lyme/Borreliose, Autoimmune-sykdommer, Tarmsykdommer og Muggsopp. Som helsecoach hjelper og guider jeg deg med å finne din egen helbredelsessti, og sammen vil vi utforske og oppdage hvilke verktøy og modaliteter som passer best for deg og din unike situasjon. Jeg er her for å støtte deg og inspirere deg til å gjenvinne kontrollen over livet og helsen din igjen. Det er lys på enden av tunnelen!