fbpx
TJENESTER2018-09-21T15:35:27+00:00

Tjenester

Min intensjon er å inspirere & veilede deg til å gjenvinne kontrollen over din egen helse

Jeg er lidenskapelig opptatt av at mine klienter skal gjenopprette balanse og harmoni i kropp og sinn – der kroppen og alle dens organer, prosesser og systemer jobber optimalt hver for seg – og i harmoni sammen!

Gjennom mine erfaringer, kunnskap og praksis har jeg funnet at dette gjøres gjennom å adressere roten til disse ubalansene, som ofte kan være blokkeringer forårsaket av blant annet giftstoffer, toksiner, patogener, og en ubalanse av næringsstoffer.

Ved å rense og avgifte kroppen og dets organer systematisk for blokkeringer, kan man helhetlig jobbe med å styrke opp om naturlige funksjoner slik at kroppen selv kan gjenopprette balanse. Med en strategisk innfallsvinkel søker jeg til roten av fysiske ubalanser for å hjelpe klientene mine med deres unike problemstillinger for å optimalisere livsstilen deres.

Jeg er opptatt av at helse og livsstil skal være bærekraftig og ikke preget av en fundamentalistisk tilnærming

Jeg støtter deg i prosessen, og gjør mitt beste for at du skal gjenvinne kontrollen over helsen din og nå dine mål. Jeg forstår hverdagens krav og press, og tilbyr et skreddersydd system slik at du kan nå dine mål på en bærekraftig måte som er forenelig med hverdagen din.

Konsultasjon

Sliter du med små eller store helseutfordringer? Trenger du hjelp til å navigere og finne veien videre?

Jeg kan hjelpe deg med å optimalisere din helse; lære deg hvordan du kan “biohacke” din biologi for optimal prestasjon og flyt.

Jeg tilbyr:

  • Veiledning i detox
  • Kosttilskudd- og kostholdsråd knyttet til spesifikke helseplager
  • Optimalisering av helse og livsstil med urter, supermat og kosttilskudd som midler

Gjennom min egen sykdomsreise har jeg dyptgående erfaring med detox/avgiftning, parasittrensing, sykdommer slik som autoimmune tilstander og ME/CFS, og Lyme Borreliose, samt tarmproblematikk og binyretretthet.

Kontakt meg for mer informasjon om hvordan jeg kan hjelpe deg med din nåværende situasjon for å komme dit du ønsker å være.

Jeg vil påpeke at mine tjenester ikke er ment som en erstatning for medisinsk behandling, men som et supplement for økt helse og velvære.

Programmer

Detox-ninja

Detox er et must-have verktøy i dagens moderne verden!

Jeg opplever at det i dag er så vanlig med giftig overbelastning at regelmessig avgiftning kan være avgjørende for helsen vår. Aldri har miljøet vært så giftig som det den er i dag – fra den forurensede luften vi puster til maten vi spiser, og plastikken og kjemikalene som omringer oss i blant annet emballasje, hudpleieprodukter og klær.

Under en detox støttes organene våre: leveren, tarm, nyrene, lunger, blodet og hud – slik at de er i stand til å rense ut potensielle akkumulerte toksiner, giftstoffer og avfallsprodukter, og regenerere seg selv.

Før trodde jeg at detoxprogrammer kun var nødvendige for de som var syke, men nå er jeg overbevist om at detoxprogrammer er noe alle bør gjøre regelmessig, i tillegg til at vi støtter kroppens detoxprosesser med teknikker og mat som en del av våre daglige rutiner.

Jeg anser detox som det ultimate healing-verktøyet – et verktøy som lot meg personlig oppdage min kropps enorme potensialer for total helse og livskvalitet.

Detoxprogrammer:

La meg guide deg gjennom en unik detoxopplevelse!

Parasittrensing og å rense og optimalisere tarmen er fundamentet til alle mine detoxprogrammer og helseprotokoller. Vi vet nå med sikkerhet at god helse starter i tarmen, og jeg anser en velfungerende og «ren» tarm å være et helt nødvendig utgangspunkt for å nå alle helsemål. En «ren» tarm har et balansert mikrobiome (indre økosystem), god fordøyelse der næringsstoffer absorberes optimalt, et sterkt immunforsvar, og støtter kroppens naturlige detoxprosesser. Dessverre er det mange som i dag sliter med dårlig fordøyelse, luft, magetrøbbel, diare/forstoppelse, sukkersug eller stor appetitt, lekktarm, soppovervekst og candida.

Dette programmet setter tarmhelse i fokus. Tarmen optimaliseres for å fremme fordøyelse og dyrke et sunt immunforsvar. I løpet av programmet jobber vi oss gjennom tre hovedfaser:

(1) Rensing av tarm,

(2) Grundige parasittdetox og anti-mikrobielle protokoller for bl.a. soppovervekst (individuelt tilpasset),

(3) Gjenoppbygging og styrking av tarmen

Programmet passer for deg som vil legge et solid grunnlag for din helse og all fremtidig avgiftning og helseoptimalisering. Enten du sliter med alvorlig sykdom, diffuse plager med mage/tarm/fordøyelse, lekktarm, eller har et ønske om å gå ned i vekt. Forløpet skreddersys etter din helsetilstand og hverdag.

Leveren er kroppens eget renseanlegg. Det er det viktigste organet i kroppen for filtrering av blod og detoksifisering av ulike giftstoffer og miljøtoksiner. Å ha en velfungerende lever er helt nødvendig for fordøyelsen og nedbrytning av mat, opptak av næringsstoffer, filtrering av giftstoffer, for finere hud, økt energi og fornyet vitalitet.

Dette programmet har fokus på å både rense og regenere leveren og galleblæren. Flere opplever å få eliminert gallesteiner med et slikt program. Majoriteten opplever økt energi, bedre søvn, finere hud og mer robusthet i møte med stress. Leverrensing passer også for de som ønsker å støtte leveren etter perioder med alkohol og/eller medikamentbruk.

Jeg anbefaler å ha optimalisert tarmen og utført minst èn parasittrens før man gjennomfører en leverrens, (men det er ikke et krav). Tarmen skal være med på å frakte ut giftstoffene som vi stimulerer leveren til å frigjøre, og derfor må tarmen være i stand til å håndtere denne avgiftningsprosessen. Har man for eksempel en treg tarm, vil ikke leverens avgiftningsprosess være optimal. Mange naturopater og leger sverger til å gjennomføre parasittrensing før man renser leveren, da det er vanskelig å rense en lever som er full av parasitter. Dette er også min filosofi, og jeg liker å kombinere både leverrensing med parasittrensing. Derfor passer dette også for deg som ønsker å kombinere tarm- og parasittrensing med leverrensing.

Dette programmet passer for alle som ønsker å booste og støtte dette essensielle organet, for økt energi, bedre fordøyelse, sterkere immunitet, forbedret hud og hår, og ønske om å balansere vekt.

Jeg guider deg gjennom en omfattende detoxprotokoll med bruk av kosthold, urter, supermat og kosttilskudd. Vi jobber oss systematisk gjennom tarm, lever, nyrer og urinveier, blod og lymfer, der vi bruker 2-4 uker på hver fase. Målet med en slik omfattende detoxprotokoll er å løfte din helse til nye høyder og legge til rette for å nå ditt fulle potensiale – både for i dag og fremtiden.

Dette programmet passer for deg som ønsker å dypdykke ned i helsen din og bygge opp et solid fundament. Du er dedikert og forpliktet til helsen din og detox-prosessen. Du er klar for å ta kontroll og ansvar for din egen helse. Du har kondis og velvilje, og et sterkt ønske om å transformere din egen helse og bryte barrierer, med meg som din personlige coach. Vi skreddersyr et forløp som er forenelig med din hverdag og ultimate helsemål.

Bestill Program